Kurz Asijské kuchyně 16.2.

Objevte kouzlo asijské kuchyně na exkluzivním kurzu s Ondřejem Hutníkem! Naučte se připravovat ikonická jídla jako Pad Thai, Pho Bo Thai nebo Dim sum a zažijte autentickou chuť Asie pod vedením mistra svého oboru....

 

Kurz asijské kuchyně s Ondrou Hutníkem

Přijďte si vyzkoušet autentickou asijskou kuchyni pod vedením uznávaného šéfkuchaře Ondřeje Hutníka! V neděli 16. února 2025 od 10:00 hodin vás čeká jedinečný kulinářský zážitek, během kterého se naučíte připravovat tradiční asijské speciality.

 

Co vás na kurzu čeká?

Pod zkušeným vedením Ondřeje Hutníka se ponoříte do tajů exotických chutí a naučíte se připravovat:

  • Gulab Jamun – lahodný indický dezert
  • Pad Thai nudle s krevetami – ikonické thajské nudle plné chuti
  • Pho Bo Thai – vietnamská hovězí polévka s voňavým vývarem
  • Dim sum „Shao Mai“ – tradiční čínské knedlíčky plněné lahodnou směsí
  •  

Co je v ceně kurzu?

  • Odborné teoretické i praktické vedení

  • Všechny suroviny potřebné k přípravě pokrmů

  • Zapůjčení pomůcek včetně zástěry

  • Vše, co si připravíte, si můžete sníst na místě nebo odnést domů

  • Malé občerstvení (káva, víno, nealko)

  • Diplom o absolvování kurzu a recepty

Kurz trvá přibližně 3–4 hodiny a je určen pro všechny, kdo se chtějí naučit vařit autentická asijská jídla pod vedením špičkového profesionála.

 

Proč právě s Ondřejem Hutníkem?

Ondřej Hutník patří mezi uznávaná jména mezinárodní gastronomie. Svou kariéru nastartoval nečekaně ve Skotsku a postupně se vypracoval do prestižních restaurací po celém světě. Stáže u Gordona Ramsayho, zkušenosti z tříhvězdičkového Geranium v Kodani nebo působení v pražských restauracích Maze by Gordon Ramsay, Čestr či Mandarin Oriental ho přivedly k absolutní vášni pro asijskou kuchyni.

„Asijská kuchyně je pestrá, plná kontrastních chutí a textur. Každé sousto vás překvapí něčím novým. To je přesně to, co mě na ní fascinuje a co chci předat i vám,“ říká Ondřej.

Aktuálně působí jako šéfkuchař v Perlové vodě v Českém Středohoří, kde se věnuje nejen asijské, ale i moderní české gastronomii s důrazem na lokální suroviny a tradiční i inovativní techniky vaření.

 

Kurz je omezen kapacitou a vstupenku lze zakoupit  pouze na tento konkrétní termín. Každý poukaz platí pro jednu osobu. Nezmeškejte příležitost naučit se od jednoho z nejlepších šéfkuchařů a rezervujte si své místo ještě dnes!

 

 

📅 Datum: 16. února 2025

Čas: 10:00

📍 Místo konání: Luční penzion

🎟 Cena: 2´500Kč/os

 

Těšíme se na vás!

 
Je možné zakoupit i poukazy jako dárek pro vaše nejmilejší. 🎁💕
 
📌 Kapacita je omezená, proto si rezervujte své místo co nejdříve:
📞 +420 603 345 565
📧 restaurace@lucnipenzion.cz