Kurz asijské kuchyně s Ondrou Hutníkem
Přijďte si vyzkoušet autentickou asijskou kuchyni pod vedením uznávaného šéfkuchaře Ondřeje Hutníka! V neděli 16. února 2025 od 10:00 hodin vás čeká jedinečný kulinářský zážitek, během kterého se naučíte připravovat tradiční asijské speciality.
Co vás na kurzu čeká?
Pod zkušeným vedením Ondřeje Hutníka se ponoříte do tajů exotických chutí a naučíte se připravovat:
- Gulab Jamun – lahodný indický dezert
- Pad Thai nudle s krevetami – ikonické thajské nudle plné chuti
- Pho Bo Thai – vietnamská hovězí polévka s voňavým vývarem
- Dim sum „Shao Mai“ – tradiční čínské knedlíčky plněné lahodnou směsí
Co je v ceně kurzu?
-
Odborné teoretické i praktické vedení
-
Všechny suroviny potřebné k přípravě pokrmů
-
Zapůjčení pomůcek včetně zástěry
-
Vše, co si připravíte, si můžete sníst na místě nebo odnést domů
-
Malé občerstvení (káva, víno, nealko)
-
Diplom o absolvování kurzu a recepty
Kurz trvá přibližně 3–4 hodiny a je určen pro všechny, kdo se chtějí naučit vařit autentická asijská jídla pod vedením špičkového profesionála.
Proč právě s Ondřejem Hutníkem?
Ondřej Hutník patří mezi uznávaná jména mezinárodní gastronomie. Svou kariéru nastartoval nečekaně ve Skotsku a postupně se vypracoval do prestižních restaurací po celém světě. Stáže u Gordona Ramsayho, zkušenosti z tříhvězdičkového Geranium v Kodani nebo působení v pražských restauracích Maze by Gordon Ramsay, Čestr či Mandarin Oriental ho přivedly k absolutní vášni pro asijskou kuchyni.
„Asijská kuchyně je pestrá, plná kontrastních chutí a textur. Každé sousto vás překvapí něčím novým. To je přesně to, co mě na ní fascinuje a co chci předat i vám,“ říká Ondřej.
Aktuálně působí jako šéfkuchař v Perlové vodě v Českém Středohoří, kde se věnuje nejen asijské, ale i moderní české gastronomii s důrazem na lokální suroviny a tradiční i inovativní techniky vaření.
Kurz je omezen kapacitou a vstupenku lze zakoupit pouze na tento konkrétní termín. Každý poukaz platí pro jednu osobu. Nezmeškejte příležitost naučit se od jednoho z nejlepších šéfkuchařů a rezervujte si své místo ještě dnes!
📅 Datum: 16. února 2025
⏰ Čas: 10:00
📍 Místo konání: Luční penzion
🎟 Cena: 2´500Kč/os
Těšíme se na vás!